søndag 11. oktober 2015

Takk for all støtten

Torsdag morgen ble mamma innlagt på Haukeland sykehus. Smertene er stor og de ansatte her gjør så godt de kan for å lindre smertene. 

Vi venter fremdeles på at det skal komme et smerteteam fra Sunniva som kan hjelpe henne slik at den siste tiden blir mindre smertefull og mer fredfylt. 

Mamma har et stort ønske om at vi, hennes døtre, skal holde mønsterbutikken hennes og hennes livsarbeid gående. Vi vil derfor overta driften. Inntekten skal brukes på hennes barnebarn og en Mormordag, hvor vi sammen som familie skal gjøre noe kjekt til minne om vår Mor og Mormor. 

Vi håper på forståelse for at vi de neste dagen ikke alltid har mulighet for å svare like fort som Mamma vanligvis gjør, da dagene, kveldene og nettene tilbringes på sykehuset sammen med Mamma. 

Vi håper også at dere fortsetter å strikke mammas design. Og tagg gjerne ferdige produkter på instagram med #ihkdesign.  Det er veldig kjekt for oss å se alt det fine som dere produserer. 

Mamma ønsker også å takke alle dere som har fulgt hennes kamp, sendt gode ord og tanker og ikke minst roset hennes kreativitet og design. Det har vært en stor glede for henne i hverdagen. Noe vi, hennes familie, også setter veldig stor pris på.

Camilla og Isabell <3

Ingen kommentarer: